2016. május 28., szombat

Avon Solutions arctisztító készlet géppel - Jelenlegi ára: 2 400 Ft


AVON Solutions arctisztító készlet géppel
Új, bontatlan csomagolás 
A készlet tartalma: 1 db Solutions arctisztító készülék, 14 db (arctisztító termékkel átitatott) tisztító lapocska. A készülék AAA elemmel működik. Elem nélkül szállítjuk.
Használata:
Helyezze az egyik eldobható tisztító lapocskát a készülék fején található tapadócsíkra! Egyszerűen csak nyomja a lapocskát a csíkhoz, hogy odatapadjon!
Bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék nincs bekapcsolva, majd a készüléken lévő lapocskát tartsa folyó, meleg víz alá!
A készülék oldalán található gomb megnyomásával kapcsolja be a készüléket! Érintse a készülékre felhelyezett tisztító lapocskát az arcához, majd gyengéd, masszírozó mozdulatokkal tisztítsa meg arcát - a homlokot, az orrot és az állat! Kerülje a szemek környékét!
Kapcsolja ki a készüléket! Meleg vízzel alaposa! n öblítse le az arcát és törölje szárazra. Vegye le a tisztító lapcsokát és dobja ki! A készüléket és a tapadócsíkot tisztítsa le vízzel és törölje szárazra!
Eredeti ára: 4080, - ft 
  Személyesen is átvehető, illetve postán vagy futárral küldöm az aktuális díjszabás szerint.
Ha van kedved nézd meg a többi aukciómat is, mert rengeteg új AVON kozmetikumom, és egyebem is van. Folyamatosan töltöm fel őket.
Több termék vásárlása esetén a postaköltségen spórolhatsz!
Vásárlás után kérlek 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben.
Személyesen lakcímünkön tudom átadni egyeztett időpontban.


Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2016-06-17 23:17 . Avon Solutions arctisztító készlet géppel - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése