2017. február 18., szombat

Siemens S50 cappucino automata kávégép,kávéfőző - Jelenlegi ára: 16 000 Ft


Eladó a képeken látható kávégép.. Siemens S50 .
Nagyon könnyen kezelhető digitális manuális rendszer , egyszerű és nanygszerű.
Kávéerősség állítás 6 fokozatban.
1-2 csészés kávéhosszok 6-6 fokozatban .
tisztító karbanatartó programok.
hőfok állítás..
Eredet cappucnatore, gyors egyszerű , soha nem romlik el .. nem törik el a tartály stb..
Erősített főzőegység tapasztalatok alapján. (tipushiba hogy a kpe egy része eltörik néha )
Igazi krémes habos erős kávétól egyészen a németes felmosóvízig bármit elkészít 2 mp-es beállítással.
3 Hónap garanciával adásvételi szerződésbe foglalva.
Amennyiben megvásárol egy termékemet amint tudja vegye fel velem a kapcsolatot, ne nekem kelljen kergetni a kedves vásárlót.
Gépekről általánosságban
Esetlegesen elhasználódott, vagy közeljövőben gondot, problémát okozó alkatrészek cserélve.
Mindig törekszem, alapból jó állapotú készülékeket felújítani/leszervizelni, régi magyar mondás szerint sz.. ból nem lehet várat építeni..
Nem vagyok kényes fazon de én automatából csak nagyon kevés helyen vagyok hajlandó kávét inni, a gépeimből is csak az után iszok kávét miután ÉN kitakarítottam, az sem érdekel ha előttem 50E-et költöttek rá akármilyen labanc vagy svájci szervizben 2 hónapja.
A gépek belseje maximálisan tiszta, egy új géphez képest annyira használt hogy annyi kávé folyt rajta át amit én tesztelés beállítás során főzők vele, amennyit én és a potyaleső haverok ismerősök megisznak a gépekből tesztelés címén : -)
A gépek használtak, apró karcok, kisseb esztétikai hibák természetesen lehetnek, bár mindig törekeszem szép gépeket árulni, de csak olyan gépet árusítok ami bárhol, bármilyen konyhában vállalható, elhelyezhető.
A használt külső alatt viszonyításképpen arra gondolok hogy vesz egy új készüléket pár évig vigyázva használja, nem öntögeti le savakkal, tördeli le és ragasztjatja a részeit.. 1-2 alkalommal max véletlenül megkarcolja, nem új , de nem ütött kopott, leszedált, kutya által összerágott , mocskos, karcos kopottas vacak ami csak a fotón néz ki jól..
Jelentős küllemi hibákat mindig külön kiemelem !  
Teljeskörű garanciát adok a gépeimre, sőt akár kibővített garancia is kérhető 
Garancia alatt is bármikor megtalálható vagyok, és utána is fordulhat hozzám ha problámája vagy kérdése van a készülékkel kapcsolatban.
                              
Szállítás 
Szabványosított, mindig új dobozt használok(Vásárolom, nem kukából túrom ki )
A gépeket tartozékait , mindig alaposan csomagolom hogy ön épségben kézhez tudja venni .
Postaköltég a feltüntetett dijszabás alapján, bizonyos esetekben házhoz is tudom vinni, de ennek díját és módját előre le kell egyeztetni.
Átvehető személyesen díjmentesen egyeztetett időpontban .
MAGYAR POSTA CSAK a VEVŐ kifejezett kérésére... csomagfelvételkor bénák, ha kitöltöm előre és kinyomtatom akkor is problémáznak állandóan, szedettvedett alvállalkozókkal dolgoztatnak, kriminálisak , amatőrők, és úgy viselkednek az utóbbi 1 évben mint a szűzlány a nászéjszakán , a dijszabásról ne is beszéljünk lassan én viszem ki a csomagot, nyomtatok, vegyek mérleget is  és még fizetek is érte.
Fizetés 
Lehetőleg levelezésre kérem ne használjanak a kommunikációban freemail, hotmail, és citromail fiókokat! Sokszor a levelek megérkezése bizonytalan .
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 48 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot.
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 7 naptári napig várok a termék vételárának kiegyenlítésére, majd elhívom a figyelmét a megvásárolt termékre és annak vételárának kiegyenlítésére.
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 10. napon ha nem érkezik meg a vételár a terméket újra meghirdetem és automatikusan NEGATÍV értékelést adok.
A határidő után beérkező befizetést az indító számlára visszautalom, és elállok az adásvételtől, a negatív értékelést nem áll módomban törölni.
Nem regisztrált, nem ellenőrzött, 10 pozitív értékeléssel rendelkező vásárlókra ezek a szabályok SZIGORÚBBAN vonatkoznak!
24 órán belüli kapcsolatfelvételt, 5 munkanapon belüli utalást várok el tőlük.
Amennyiben a 5. napon nem érkezik meg a termék vételára, vagy nem veszi át a terméket akkor elállok a vásárlóval létrejött adásvételtől a terméket újra meghirdetem, és NEGATÍV értékelést adok.
Kezdőként linkeskedő, vagy szórakozásból vásárlók kérem keressenek másik aukciót .
8 éve vaterázok az első és az eddigi legutolsó adásvételem során is határozottan , gyorsan intézem a dolgokat, ezt várom el mástól is, aki erre képtelen az NE nálam vásároljon.
A határidő után beérkező befizetést az indító számlára visszautalom, és elállok az adásvételtől, a negatív értékelést nem áll módomban törölni.
Kérem vegye figyelembe hogy a számlára való beérkezés időpontja a mérvadó, nem pedig az utalás indításának időpontja !


Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-23 10:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése