2017. április 30., vasárnap

Bűvészmutatványok 100 trükk 460001 - Jelenlegi ára: 4 190 Ft


Hipnotizáld el a közönséget, nem csak átvitt értelemben! A bűvös korong segítségével elhipnotizálhatsz bárkit! De varázsolhatsz, olvashatsz bárki gondolataiban, eltüntethetsz tárgyakat és visszahozhatod őket. Ezek a trükkök gyorsan és könnyen megtanulhatók, a többi már csak a gyakorláson múlik! A készlet csomagolási méretei: 31 x 25 x 6 cm. Tartozékok: trükk-kártyák, eltűnő pomponok, bűvös kárókártya, varázsgyűszűk, bűvöskártya-tartó, varázskötél, érmetartó, érme, műhüvelyk, bűvös poharak, varázspálca, bűvös korong. 6 éves kortól ajánlott.
Kérjük, a nevünk mellett található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt ! Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Gyári új ! Jótállással!
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a meghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !

Jelenlegi ára: 4 190 Ft
Az aukció vége: 2017-05-20 18:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése