2017. augusztus 26., szombat

GPS nyomkövető okosóra gyereknek segélykéréshez, LEMFO Q50 - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Eladó egy LEMFO Q50 nyomkövető okosóra, melynek segítségével távolról is biztonságban tudhatja gyermekét vagy idős hozzátartozóját.
A LEMFO Q50 egy GPS-szel ellátott nyomkövető, egy fitnesz okosóra és egy mobiltelefon funkcióit egyesíti. Az okosóra viselője karóraként és egyszerűsített telefonként használhatja, valamint vészhívásokat kezdeményezhet. A vészhívásokkal három telefonszámot lehet riasztani, miközben egy vagy több kijelölt hozzátartozó távolról Android vagy iphone telefonon lekérdezheti az okosóra helyzetét, állapotát, mozgását.
Egy példa: Kisiskolás gyermeke úton hazafele váratlan helyzetbe kerül. Ekkor megnyomja a Lemfo Q50 okosórán található Sos gombot, ami egymás után hívja az előre beállított 3 telefonszámot (például apa, anya, nagymama) és aki a három személy közül előbb fogadja a hívást, azzal elkezd a gyermek beszélni. Eközben a karóra mindhárom telefonszámra elküld egy olyan SMS-t, amiből okostelefonon futó Google térképen lekérdezhető a gyermek pontos pozíciója. Az okosóra visszahívható, a beszélgetéshez nem kell fülhallgató. Ugyanakkor további 10 telefonszám tárolható az okosórában, ezeket egy listából kiválasztva hívhatja a gyermek.
Kék színű, bőrbarát műanyag pánttal. - Hirdetéseim között talál fehér színűt is.
A LEMFO Q50 használható hagyományos okosóraként is, mivel mobiltelefonon lekérdezhető a napi lépésszám és egyéb mozgás adatok, illetve beállítható ébresztés is. A készülékben SIM-kártya van, így mobil adatforgalommal kommunikál az Android vagy iphone okostelefonon futó programmal. Az okosóra Bluetooth kapcsolatra nem alkalmas és nem vízálló.
Az okosórát mini USB csatlakozón keresztül lehet tölteni, egy feltöltéssel kb. 2-4 napot működik, használattól függően. A készülék elegáns, fiatalos dobozban érkezik, mely az okosórán kívül tartalmaz egy angol nyelvű képes használati utasítást, és egy csavarhúzót a SIM-kártya beszereléséhez.
A Lemfo egyike az ismert, jónevű kínai okosóra gyártóknak, számos egyéb okosóra típust gyárt. A készülékek eddigi tapasztalaim szerint megbízhatóak. Ezt a példányt is teszteltem, valójában csak tesztelési céllal használtam.
A csomag nem tartalmazza a SIM-kártyát. Tapasztalatom szerint mindhárom magyarországi mobilszolgáltató kártyájával működik, de elsősorban a Vodafone SIM-et ajánlom, ugyanis ezen könnyen beállítható és tárolható a hívószámkijelzés, ami a vészhívások fogadásához nélkülözhetetlen. Átlagos használat esetén, ha hívásindításra csak ritkán használják, minimális forgalmat generál, így a leggazdaságosabb az előre fizetett Vitamax kártya. Azért is ezt ajánlom, mert ezen távolról is lekérdezhető az egyenleg, míg a többi szolgáltató esetében a készülékről kell SMS-t indítani, viszont a Lemfo Q50-en ilyen funkció nincs.
Igény esetén vállalom a készülék beüzemelését, erről telefonon egyeztessünk.
Személyes átvétel: Budapesten a Puskás Ferenc Stadion metrómegálló közelében, előre egyeztetett időpontban.

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-16 17:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése