2017. november 29., szerda

480 db Szamárium-kobalt Sm2Co17 4x4x5 mm-es hasáb ipari mágnes neodímium - Jelenlegi ára: 9 600 Ft

 A licit tárgya: ipari mágnes 
Töredékáron!!!
Bolti ára darabonként 100 Ft felett van, én mindössze 20 Ft-ért árulom darabját!!!
A 480 db-os kiszerelés ára mindössze 9. 600 Ft/csomag. Adok el darabra is 50 Ft-os áron. Ez esetben levelezzük le az igényt, és annak megfelelően felrakom.
Eladó 480 db-os kiszerelésben 4x4x5 mm-es Szamárium-kobalt Sm2Co17 hasáb mágnes.
A mágnes sarkai a hosszirányú tengely mentén vannak, vagyis az 5 mm-es élek végén a 4x4 mm-es lapoknál. Északi pólus piros színnel jelezve, mint az a képeken is látszik.
Számos felhasználási lehetősége mellett alkalmazási területe kiterjedhet acélok állandó vagy ideiglenes rögzítésére, a pontos 4 és 5 mm-es (vagy ezek többszöröse) távtartásra, a munkafolyamat végén a mágnesek akár el is távolíthatók, többször felhasználhatók.
Akárcsak a manapság oly kedvelt NdFeB neodimium mágnesek a szamárium-kobalt mágnes is egyike a legerősebb mágneseknek. Az erejük az NdFeB neodimium mágnesek erejéhez hasonlatos.
A neodimium mágnesekkel szembeni jelentős előnyük a rendkívüli hőellenállásuk, (hegesztési eljárás végzése során van különös fontossága) amely eléri a 300 ° C-t is (a neodímium mágneseknél ez max. 200 ° C).  
Másik nagy előnye ezeknek a mágneseknek a benne rejlő természetes korrózióállóság. A SmCo mágneseket ezért felületkezelés nélkül gyártják, míg a neodímium mágnesek nagyon érzékenyek a korrózióra (rozsdásodásra), így azokat csak felületileg bevont formájában alkalmazzuk, nikkel, cink, epoxit gyanta bevonattal, vagy a mágnesek passziváló felületkezelése mellett.
Érdemes az összes hirdetésemet megnézni! Van sok más hasznos termékem, szenteljen rájuk egy percet! Ide kattintva megtalálja őket!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 9 600 Ft
Az aukció vége: 2017-12-21 00:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése