2018. május 30., szerda

UNO MASSZÍV TÖMÖR BÜKK ágy ÚJ - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

98 óta foglalkozom tömörfa bútorok készítésével. A fa bútorokat nem lehet megunni. Nemcsak nagyon szépek, de az ember közelebb érzi magát általuk a természethez is. Az ágy keményfából (bükk) készül , a színmintán látható színekben. Rendelhető méretek: 90; 140, 160; 180x200. A befoglaló méretek a mellékelt ábrán láthatók. Kérhető olajozott felületkezeléssel is, egyedi színben, festetten, kérésre színmintát küldök.  
Szállítási határidő: 2-3hét, kérem érdeklődjön!  
A képen a matrac illusztráció . A rács benne van az árban.  
Házhoz szállítás az ország területén, lapraszerelve 10000Ft(sajnos ezek súlyos nehéz darabok mivel keményfa, nem viszik el kevesebbért) .
A fa jótékony hatása :
Élő anyag.  
A fa képes befolyásolni a lelki, kedélyállapotot, segít a fizikai és mentális betegségek gyógyításában. Sokan úgy érzik, hogy a fa megteremti a maga erejét. "Talán ezért" kérdezi az elhunyt író John B. Priestley, hogy a fa hogyan maradhat mégis életben, ha gyalult, csiszolt vagy vágott? "
Értékes összetevők 
Esszenciális olajok és tanninok, gyanták festékek és ásványi zárványok határozzák meg a fa színét és illatát. A FA jól néz ki, szép és illatos, így gyönyörködteti szemünket és orrunkat egyaránt.  
Pozitív érzések :
Ki érzékeny, érzékeli a környezetét, elnyeli a rezgéseket és a személyes üzeneteket. Érzelmi gazdagodást nyújt azok számára, akik úgy döntenek a fától az otthon vagy a felújítás, belső szerelvények és bútorok gondoskodnak a személyes érzéki értékek milyenségéről. Lenyűgöző lesz - érintse meg a fát, amelyet választott, tapogassa végig struktúráját, és ízelítőt kap a különböző illatokból, a kiváltott pozitív érzésekről.  
FIZETÉS: A vásárlási szándékot 20-30. 000. FT előleg előre utalásával (az utalásról a bank BIZONYLATOT állít ki)kell hitelesíteni a megrendelés értékétől függően. A fennmaradó összeget a szállítás előtt kell átutalni v. a szállító cégnek kp. -ban fizetni az átvételkor.


Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 00:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése