2018. szeptember 25., kedd

Kívánság lampion, Égi lámpás (50 db fehér Kívánság lampion) AKCIÓS csomag - Jelenlegi ára: 42 500 Ft


Kívánság lampion, Égi lámpás, Repülő lampion
  (50 db fehér Kívánság lampion)
 
A ballon alakú Kívánság lampion, Égi lámpás, Repülő lampionok ára: 1000 Ft/db lenne, azaz a fizetendő összesen:  50. 000 Ft lenne,  
DE
így egy csomagban vásárolva AKCIÓSAN:
A ballon alakú Kívánság lampion, Égi lámpás, Repülő lampionok ára: 850 Ft/db
    42. 500 Ft
"Az általunk kínált Kívánság lampion, Égi lámpás, Repülő lampionok bevizsgáltak és megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is!
Csak olyan Kívánság lampion, Égi lámpás, Repülő lampionokat kínálunk, amelyeknek a papír ballon része megfelelően van kialakítva és impregnálva egy speciális tűzgátló folyadékkal.
Ezáltal, ha a használati útmutatóban leírva vannak beüzemelve és használva a
Kívánság lampion, Égi lámpás, Repülő lampionok,  akkor a termékek tökéletesen védve vanak attól, hogy a Kívánság lampion ballon papírja lángra kapjon és az égő mécses vissza hullva káreseményt idézzen elő.
NE VÁSÁROLJON BIZONYTALAN EREDETŰ ÉS BIZONYTALAN MINŐSÉGŰ
KÍVÁNSÁG LAMPIONT! "
Biztonsági, rögzítő kötéllel ellátott Kívánság Lampion, Kívánságlámpás, Égilámpás
Ezek a Kívánság Lampionok is ugyan úgy működnek, mint a már megszokott Kívánság Lampionok, csak ezeknél a lampionoknál a csomagban található egy hosszú és vékony biztonsági rögzítő kötél darab.
A kötél egyik végét a lampion széléhez lehet kötni a másik végpontját pedig egy fix stabil ponthoz.
A rögzítő - biztonsági zsinór miatt a Kívánság Lampion a teljes működési időtartam alatt egy fix ponthoz rögzítetté-stabillá, ebből adódóan ellenőrizhetővé válik és a környezetére tűz, vagy robbanás veszélyt nem jelent!
Így a termék megfelel a 9/2008. (II. 22. ) ÖTM rendeletben  közzétett és az Országos Tűzvédelmi Szabályzatban foglaltaknak, amely szerint a szabadban tüzet gyújtani csak úgy szabad, hogy a nyílt lángal működő termékek a teljes működési időtartam alatt ellenőrizhetőnek kell, hogy legyen és a környezetére tűz, vagy robbanásveszélyt ne jelenthessen.
A rögzítő-biztonsági zsinór miatt nem kell attól tartani, hogy olyan helyre viszi a szél az égő mécsessel üzemelő lampiont, ahol esetlegesen meg gyújtana valamit és kárt okozna.
A rögzítő kötél miatt a Kívánság Lampion csak a kötél hosszúságáig emelkedik fel és egy színes világító gömbként tündököl, majd, mikor a mécses a lampionban ki alszik, a kívánság lampion leereszkedik a földre és biztonságosan megsemmisíthetővé válik.
Illetve, ha működés közben a szélerősség vagy bármely esemény a biztonságos működtetést veszélyeztetné, akkor a zsinórral a Kívánság Lampiont vissza lehet vonni és el lehet oltani a benne lévő mécsest.
 
A rögzítő kötéllel ellátott Kívánság Lampion csak magánterületen használható!
A rögzítő kötél használata a Kívánság Lampiont felhasználó felelőssége!
A rögzítő kötél nélkül használt Kívánság Lampionok esetleges kár, baleset vagy jogi következményért a forgalmazó felelősséget nem vállal.


Jelenlegi ára: 42 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-16 18:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése