2019. január 26., szombat

Fisher Price-Amazing Animals- interaktív varázslatos önjáró,zenélő vonat-állatokkal-hang és fények - Jelenlegi ára: 7 00


Fisher Price-Amazing Animals- interaktív varázslatos önjáró, zenélő vonat-állatokkal-hang és fényeeffektek
Az állatok (zsiráf, elefánt, majon)elbűvölők — mint ahogyan az Amazing Animals "Sing & Go Choo-Choo" is!
Helyezzen egy állatot a zenélő mozdonyba, és hallgassa meg a vidám dalokat, amelyek segítségével a pici megismerheti az állatokat. A baba ülve is felfedezheti az újdonságokat, vagy a mozgó játékvonat után mászhat, miközben az világít, zenél, és hangokat játszik le. Minden állathoz és vagonhoz rengeteg örömteli tevékenység tartozik — például mozgatható, kattogó csuklók, texturált lábak, rágható fülek, csörgők, és sok egyéb
Ez a motorizált, interaktív Varázslatos Kisvonat mozdonyból és 2 lekapcsolható utánfutóból áll. Ha a mozdony kéményét a gyerek megnyomja, akkor felcsendül az 5 dal egyike, miközben a kéménye világít. A dalokon és a játékon keresztül a baba megismerkedik az állatokkal. Ülőmódban a vonat nem mozog, mozgó módban a vonat egy kicsit előrébb gurul, hogy a babát mászásra ösztönözze. A mozdonyt utólérve, megfogva, vagy a mozdony platójára súlyt (nehezebb állatot) pakolva a vonat tovább halad. A vonaton lévő állatok levehetőek, mozgathatóak (közben kattogó hangot adnak), különböző formájú talpaik vannak, és rágható füleik. A mozdonyon levelek tologathatóak ide-oda, az utosó utánfutón majomtrapéz van.
 A motoros játékvonat a babát mászásra ösztönzi, és erősíti a nagy motoros készségeket. A kézzel végzett tevékenységek felfedezése és az állatok vagonokba helyezése fejleszti a szem-kéz koordinációt és a finom motoros készségeket. Fokozza a kíváncsiságot és a felfedezőkészséget, miközben a baba kitalálja, hogyan lehet a játék vonatot mozgásba lendíteni. A mozdony kéményének megérintése és a mozdonyra állatok helyezése segít a babának megismerni az ok-okozati  összefüggéseket.
A móka tovább bővíthető további Amazing Animals játékokkal (külön kapható) a játékboltban
A csendes játék érdekében kikapcsolható/szabályozható a hangerő.
Ajánlott korosztály: 6 hónapos kortól 3 éves korig
3 ’ C’ (LR14) típusú alkáli elemmel működik (nem tartozék).
Méretek: 18 cm × 33 cm × 60 cm
Jó állapotú és tökéletesen működik.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2019-02-15 21:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése