2019. június 30., vasárnap

Zebra S600 vonalkód nyomtató (29) - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

A Zebra S600-as nyomtatója közepes terhelésre tervezett, ütésálló műanyagházas printer. Egyedülálló paraméterekkel és opciós lehetőségekkel rendelkezik, ennek köszönhetően kategóriájában az egyik legkeresettebb eszköz. A Zebra S600-as printerrel nyomtatható hőérzékeny (direkt termál üzemmód), valamint megfelelő festékszalag segítségével (termál transzfer üzemmód) normál papír és műanyag címke is. Az egyszerű médiabefűzési lehetőség és az automatikus kalibráció is a könnyebb kezelhetőséget szolgálja.
ZPL nyelven programozható és alapkiépítésben rendelkezik RS232 és párhuzamos csatlakozással is. Emellett a választható ZebraNet PrintServer II interfész lehetővé teszi a nyomtató gyors és könnyű kapcsolódását Ethernet hálózathoz, ami által a ZebraLink szolgáltatás is elérhetővé válik.
A nyomtatási kép felbontása 203 dpi. A korábbi típusokhoz képest szembetűnő az a jelentős minőségi különbség, melyet a több integrált áramkörrel felszerelt, ezáltal finomabb fejvezérlésű vonalkód nyomtató produkál. Az új generációs fejmechanika megnövelte a nyomtatófejre és ez által a nyomtatófelületre gyakorolt nyomást, mely egységesebb nyomtatási képet és szélesebb körű média választékot eredményez.
Nyomtatási mód:
 Thermal
 Thermal transfer
Fizikai jellemzői:
 Mérete: 210 mm x 432 mm x 330 mm
 Súly: 7, 71 Kg
Nyomtatási terület jellemzői:
 Szélesség: 104 mm
 Hosszúság: 991 mm
 Felbontás: 203 dot/inch (8 dot/mm)
 Nyomtatási sebesség: max. 152 mm/sec
Média jellemzői:
 Max. tekercsátmérő: 203 mm
 Max. címkeszélesség: 114 mm
 Max. címkehosszúság: 991 mm
 Festékszalag fajták: wax, wax/resin és resin
 Festékszalag szélessége: 39 mm - 114 mm
 Festékszalag cséve belső átmérője: 25, 4 mm
 Festékszalag külső átmérője: 81, 3 mm
Interfész:
 RS232 (soros port)
 Párhuzamos
Memória:
 1 MB Flash / 2 MB DRAM
 Bővítési lehetőség: 8 MB Flash
Programozási nyelv:
 ZPL, ZPL II.
Kiegészítő lehetőségek:
 Vágó opció
 Automatikus címkeleválasztó funkció (Peel-Off)
 ZebraNet Print Server - Ethernet hálózati csatlakozás
 Reflektív média szenzor - Fekete csíkkal jelölt címkék nyomtatásához
Szoftver:
 A hozzáadott Zebra Designer (magyar nyelvű) szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan megtervezhető a nyomtatásra kerülő címke. Használhatóak szövegmezők, képek, és vonalkódok, melyeket a printer egy színben (kellékanyag függő, de általánosan feketében) nyomtat. Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból.
 A nyomtatóhoz Windows drivert is mellékelnek, melynek segítségével különböző Windows programokból (Win95, 98, ME, NT v. 4. 0, 2000, XP, Vista) is indítható nyomtatás.
 A printer a vonalkódtechnikában széles körben elterjedt ZPL nyomtatási nyelven vezérelhető, így használata az egyedi, saját célra fejlesztett alkalmazásokba is beépíthető, vagy már más, meglévő ZPL nyelvű vonalkód nyomtató helyére is program változtatás nélkül betehető.
Ajánlott felhasználási területek:
 Szállítmányozás
 Disztribúció
 Kórház és laboratóriumi alkalmazások
 Gyártás
 Raktárak

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-21 04:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése