2019. szeptember 26., csütörtök

Harman Kardon AVR1500 5.1 rádió csúcs erősítő gyönyörű hibátlan állapotban távjával eladó! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Harman Kardon AVR1500 5. 1 Házimozi erősítő eladó! Csúcs mínőség ,   ez kivitelezésén-megjelenésén is rendkivül domináns!!! Ebben nem lehet csalódni! Hangjával egyszerüen ámulatba ejti az embert zene hallgatásnál sztereó módba kapcsólva! A DVD-ről DTS 5. 1 hangzásával forog veled a világ! Igazán lenyűgöző! Az akció részletek szinte félelmetes hangzásával izgalmasabbá teszi,   mozi élményt hozza ellő érzéseidben ! Optikai digitális / Coaxial RCA digitalis / RCA analog csatlakozási pontokkal!
Kedves  Vásárlóim!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !  
- E-mailban is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik !  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett.  .   
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-17 08:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése