2019. október 24., csütörtök

Moonbasanails müköröm porcelén porok 25g kiszerelés több színben - Jelenlegi ára: 1 930 Ft

ÁtlÁtszÓ, Pink, FehÉr SzÍnben KaphatÓ!
25 g kiszerelésben, több féle liquidet is találasz a termékeim között!
A porcelánpor a műköröm építés egyik gyakran használt alapanyaga. Finom őrlésű, így finom szemcsés, könnyen kezelhető, formálható és tökéletes tapadást biztosít. Ezzel a porcelánporral könnyedén tökéletes, gyönyörű műkörmöt tudsz készíteni, szépen és egyenletesen terül. Kiváló minőségű műköröm alapanyag.
A porcelánecseted mártsd a liquid folyadékba, majd a porcelánporba, ügyelve az optimális porcelánpor-folyadék arányra. Ez után felviheted a körömre. A porcelánpor kötési ideje elsősorban a használt liquid folyadéktól függ. Van gyorsan és lassan kötő liquid folyadék. A lassan kötő folyadékot kezdőbb porcelán műköröm építőknek ajánljuk, több idő van a műköröm építésre, a porcelán terítésére, felvitelére. A gyorsan kötő folyadék természetesen a gyors munkát segíti elő.
Van levegőre és UV fényre kötő liquid folyadék. Az UV vényre kötő liquid folyadék teljesen csak UV lámpa alatt köt meg.
A webáruházunkban mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb, legmegfélőbb kellékeket és műköröm alapanyagokat a tökéletes porcelán műköröm építéséhez.
Az ÁR Egy( db) TermÉkre ÉrtendŐ!
Termékeim között a Moonbasanails szinte összes termékét megtalálod mint kéz és körömápolás műköröm építés( gépek is) kategóriában mint a proffeszionális műszempilla építés termékeit is. A termékeket hetente kétszer van lehetőségünk személyesen átadni vagy postán való rendelés esetében teljesíteni! Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban szívesen segitünk, használattal kapcsolatosan vagy a termékkel. Termék használata röviden: Minden esteben a körmöt elő kell készíteni, Nail Prep és Bonder használata szükséges, a géllakk használatánál szükséges alap UV körömerősítő és fedő fény használata, illetve UV/LED lámpa használata, ezek mindegyike megtalálható a termékeim között!
  
Megrendelést követően automatikusan megkapod e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.           
Ha 8. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen postával teljesítem megrendelésed!


Jelenlegi ára: 1 930 Ft
Az aukció vége: 2019-11-14 19:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése