2020. április 28., kedd

FOSSZÍLIA Ammonitesz 190 millió (Phylloceras heterophyllum) - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Termék leírás:   EXTRA SZÉP DARAB     
A licit tárgya 1 db a képen AMMONITESZ (Phylloceras heterophyllum). (Pénzvisszafizetési garanciával) Gyönyörű ritka darab !!!  Kikristályosodáskor kialakult, jól látható vonalakkal.      
Lelőhely: Aveyron (France) 
Kor: 190 millió év 
Méret: 36, 47 mm
NÉZD MEG EGYÉBB TERMÉKEIMET IS, RITKA METEORITOK, Csigák-kagylók, HIBÁS pénzek, Különleges növények , magok,  Neolitikumi KŐKORI gyűjtemény, ékszerek stb. Sokminden 1 FT-ról
Garancia:
Minden termékem eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok.
Kapcsolattartás kifejezetten e-mailben.  
Kérlek e-mailben, vagy a vaterán tedd fel kérdéseidet, így jobban átlátom ki mit kérdezett, precizebben tudok válaszolni, nem vesznek el a címek és nem marad megválaszolatlan levél.
E-mailekre igyekszem mielőbb válaszolni, de kérlek légy türelemmel. Én is így teszek. : )
Posta:
Mindig előre utalás után.
Postai (vatera-futár) díjszabás szerint. Nincs csomagolási és egyéb + költség! Fosszíliák esetében (is) a vatera sokszoros postaköltséget számol. A valóságban csak egy postaköltség van, egy küldeményben (általában) több tételt is el tudok küldeni. Sima levélben csak a vevő kérésére és felelősségére postázok, előre leadott + értékelés esetén.
Választható lehetőségek!
560 Ft – ajánlott levél POSTÁN MARADÓ kiegészítéssel (postakész borítékban) – (véletlen tudtam meg ezt a lehetőséget. ) Előre utalás után, súly és méret korlátozás nélkül ami belefér a borítékba. (ez volt az ajánlott postakész boríték funkciója 2017. január 1-ig) Elvesztése esetén a posta a feladási díj 15x-ig fizet kártérítést (6450 Ft). FONTOS információim szerint a posta semmilyen értesítést nem fog adni. A címzettnek kell a postahivatalban keresnie az ajánlott levelét.
700 Ft – vatera MPL futár csomagautomata – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 20 kg-ig és 50 cm x 35 cm x 31 cm dobozméretig. Előnye az alacsony ár, amely értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.  Hátránya, hogy egyenlőre csak nagyvárosok bizonyos helyein van ilyen automata és 2 munkanapon belül fel kell venni a küldeményt. Erről SMS-ben és e-mailben is kapunk részletes, közérthető értesítést.
1135 Ft - vatera MPL futár, POSTA-ponton, MOL- vagy COOP ponton – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1245 Ft - vatera MPL futár, háznál felvéve – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Előnye a kényelem, házhoz szállítják és értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1630 Ft – postacsomag 2 kg-ig- Előre utalás után. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Hátránya, hogy drága és értékbiztosítást sem tartalmaz (külön kell fizetni érte) Előnyét nem találtam.
Felelősség vállalás:
A posta ajánlott levél elvesztése esetén a feladási díj 15-szöröséig vállal felelősséget. Ez kb.: 8000 Ft. Felette érdemes értékbiztosítást kérni, ez a vevő költsége.  MPL vatera futár esetén 150. 000 Ft-ig lehet biztosítani a feladott csomagot és nincs + költsége.
Spórolási lehetőség:
Van lehetőség több tétel összevárására, így lehet takarékoskodni a költségekkel.
Kérlek, ezt külön jelezd! Köszönöm.
Licitet nem törlök, kérlek előtte kérdezz, ha valamiben bizonytalan vagy.
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2020-04-28 13:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése