2020. május 30., szombat

Konica Minolta bizhub C252 színes multifunkciós másológép - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Konica Minolta bizhub C252 színes multifunkciós másológép
Használt.
Össz. nyomatszám: 164667
ff nyomatszám: 87394
színes nyomatszám: 77273
A3+ HASZNÁLT SZÍNES FÉNYMÁSOLÓ / SZÍNES NYOMTATÓ / SZÍNES SZKENNER
 
25 lap/perc sebesség
Hálózati színes PCL, PostScript nyomtatás
1800 x 600 dpi nyomtatási felbontás
Hálózati színes szkennelés (FTP, E-mail, SMB)
1 024 MB memória
40 GB HDD
Windows, Unix, Citrix, Linux,  Mac OS meghajtók
Elektronikus laprendezés
850 lap papírkapacitás
60-256 g/m2 papírsúly
Kétoldalas másolás-nyomtatás
Gyári gépasztal
Felépítés: kétoldalas lapbehúzó tető, duplex egység, gépasztal
KONICA MINOLTA BIZHUB C252 termék leírás
Konica Minolta Bizhub C252 Termékleírás
A bizhub C252 különlegessége abban rejlik, hogy miközben ára, és fekete-fehér lapköltsége megegyezik egy azonos teljesítményű fekete-fehér multifunkciós berendezésével, színes lapköltsége is kedvezően alacsony. A berendezés sokoldalúsága lehengerlő, ugyanakkor könnyűszerrel használható a hétköznapi irodai munkákra és átveszi bármely másoló vagy nyomtató helyét az irodában.
A Konica Minolta bizhub C252 a legmodernebb színes „ négy az egyben” technológiát egyesíti a fekete-fehér multifunkciós berendezésekkel: színesben és feketefehérben nyomtat, másol és szkennel. Az opcionlis fax egységgel egyszerűen lehet faxot küldeni a világ bármely részére. A Konica Minolta Emperon™ nyomtatásvezérlő technológiának köszönhetően kiváló színminőségre és gyors sebességre képes, már alapváltozatban is használható a PCL vagy PostScript 3 nyomtatási emuláció. Az erős hardverkonfiguráció egyszerre több feladat folyamatos végzésére is kitűnően alkalmas (multitasking).
Az opcionális beépíthető finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi, lyukasztja. Segítségével prospektus, füzet, Direct Mail levél előállítása is lehetséges. A bizhub C252 alapváltozatban kínálja duplex egységet, amivel kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 kifutó méretben is lehetőség nyílik.
A kisebb cégek mellett a nagyobb vállalatok is hatékonyan és költségtakarékosan tudják használni a bizhub C252 színes multifunkciós berendezést, mert a fekete-fehér és a színes nyomatok, másolatok, szkennelések számát személyenként is kontrollálni lehet, miközben bármelyik funkció akár színesben, akár fekete-fehérben le is korlátozható.  
  
Automatikus megoldások
A bizhub C252 az automatikus megoldások terén is tud újat mutatni, hiszen sokféle automatikus funkció segíti a felhasználót az igényes, kreatív munkában.  
Automatikus színfelismerés - biztosítja, hogy csak a színes dokumentumok legyenek színes technológiával nyomva 
Automatikus papírfelismerés - a berendezés automatikusan választja ki a legmegfelelőbb nyomtatási/másolási papírméretet a munkához 
Automatikus papíradagolás - nincs megállás ha az egyik papírfiók kiürül. Ha ugyanaz a média van a másik papírfiókok egyikében, akkor a bizhub C252 automatikusan onnan folytatja a munkát 
Automatikus zoom - a berendezés az eredeti dokumentumhoz állítja a nyomtatási méretet
  
  
Színesben és fekete-fehérben is gyorsan 
A bizhub C252 egyaránt 25 lap/perces sebességgel nyomtat és másol színesben és fekete-fehérben. A nyomatok kiemelkedő minősége a Konica Minolta egyedi polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető. A Simitri™ kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék: a szemcsék 6, 5 mikron méretűek és viaszt is tartalmaznak, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner egyenletes képminőséget tesz lehetővé: használatával nem csak a vonalak és a kis karakterek, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is biztosított a tökéletes reprodukció.
Környezetbarát Simitri toner


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-30 13:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése