2020. június 27., szombat

1 Kamerás kamerarendszer MINI REJTETT kamerával 500 Gb-os merevlemezzel - Jelenlegi ára: 32 990 Ft

REJTETT KAMERARENDSZER
1MP-ES SUPER AHD MINI REJTETT SZÍNES BIZTONSÁGI KAMERÁVAL
A MINI rejtett kamera méreténél fogva szinte bárhova és bármilyen tárgyba elrejthető (dobozba, dísztárgyba, órába... ). A csomag 1Mp-es Super AHD rejtett kamerákat tartalmaz, így mind az élő mind a visszajátszott kép is kristálytiszta és részlet gazdag lesz. Az AHD kamera felbontása kb. ötszöröse egy jó minőségű analóg kamerának. A legjobb választás egy terület rejtett megfigyelésére beltéren.
A kamerarendszer eredményesen használható egy terület rejtett megfigyelésére beltéren. Szerelése és beállítása egyszerű, gondozást nem igényel.
A rendszer a felvételeket akár hetekig tudja tárolni. A video beltéri egység pedig alkalmas arra, hogy az élőképet interneten keresztül is nézze, esetleg visszanézze.
A kamera rendszerhez okos telefonnal (android, iPhone) is csatlakozhat, így ezeken keresztül is nézheti a felvételeket, vagy visszanézheti a régebbi felvételeket.
Oldalfalra és mennyezetre is szerelhető
A MINI rejtett kamera oldalfalra és mennyezetre egyaránt szerelhető.
A csomagban lévő négy csatornás Tri-Hibrid AHD DVR további lehetőséget biztosít a későbbi bővítésre, akár további 3db kamerával.
A rendszer tartalmaz:
1 darab MINI 1 megapixeles Super AHD színes, rejtett kamerát,
1 darab Tri-Hibrid AHD DVR négy csatornás, beltéri egységet magyar nyelvű kezelőfelülettel. A beltéri egység képes analóg, AHD és IP kamerák képeinek feldolgozására. (kristálytiszta, 2 megapixeles megjelenítés, 100fps sebesség, távoli elérés interneten és okos telefonon keresztül, beépített usb csatlakozó),
1 darab egér a Tri-Hibrid AHD DVR videó beltéri egység vezérléséhez,
10 méter Fisotech hajlékony vezetéket, melyen egyszerre továbbítható a kamera képe és a kamera tápellátása is (kameránként csak egy vezetéket kell használnia),
1 darab tápegység a beltéri egységhez,
tápegység(ek) az AHD biztonsági kamerá(k)hoz,
csatlakozók,
4 db rögzítőcsavar és tippli a kamera felszereléséhez
1 darab Magyar nyelvű szerelési utasítás.
A  csomaghoz a beltéri egységbe szerelt 500 Gb-os merevlemezt adok ajándékba.   


Jelenlegi ára: 32 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 16:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése