2020. július 25., szombat

Apple Iphone SE 2020 128GB Fehér - Jelenlegi ára: 185 489 Ft

Nagyon bejön. Nagyon megéri.
A legkedveltebb iPhone-méretünkbe belepakoltuk a legerősebb chipünket, ráadásul most jobban megéri, mint valaha. Az iPhone SE pontosan az, amire vártál.
Nála van az iPhone 11 Pro chipje, és nem fél használni.
Az iPhone 11 Pro agyát az iPhone SE házába tettük. Az A13 Bionic a valaha volt leggyorsabb chip, amit okostelefonokba szereltek, ez vitathatatlan. Minden folyamat gördülékeny, legyen szó alkalmazások indításáról, a legújabb játékokkal való játékról, vagy a kiterjesztett valósággal való munkáról.
Mosolyogj, készül a portréd.
A fejlett kamerarendszer az A13 Bionic chippel kiegészülve elérhetővé teszi a Portré módot, amely művészileg elmossa a fotók hátterét, hogy a figyelem a modellre összpontosuljon - még akkor is, ha szelfit készít.
Válassz akár hat stúdióminőségű effekt közül, majd módosíts a megvilágításon, hogy a modelled mindig a legjobb fényben tűntesd fel.
Nagy, nagy, nagy, nagy-felbontású videók.
A 4K videó azt jelenti, hogy négyszerannyi részletet fogsz látni, mint a 1080p-s HD videókon. A kibővített dinamikatartománynak köszönhetően pedig az árnyékos és fényes részletek minden eddiginél kiegyensúlyozottabban jelennek majd meg.
Quicktake
Ha fotózás közben úgy döntenél inkább videón rögzíted az eseményeket, akkor az exponálógombot hosszan nyomva tartva azonnal elindíthatsz egy videófelvételt.
Főgomb. Közkívánatra.
A Touch ID segítségével biztonságosan feloldhatod iPhone készüléked és azonnal bejelentkezhetsz az alkalmazásokba. Az Apple Pay segítségével akár fizethetsz vele a kávézóban, vásárolhatsz jóga alkalmazást vagy egy új cipőt online.
Mindezt anélkül, hogy elővennéd a bankkártyád.
Cseppet sem kell féltened.
Az iPhone SE 1 méteres mélységig és 30 percig vízálló. Nem fél egy kis kávétól, teától vagy üdítőtől sem. És egy kis por ?  Az sem okoz neki gondot.
Sorozatfalókhoz méltó üzemidő.
A jó műsorokból sosem elég. Az iPhone SE lehetővé teszi, hogy egyetlen töltéssel akár 13 órányi videót is megnézhessen. Ha fel kell töltened a készüléket, csak állítsd bele egy vezeték nélküli töltőbe, vagy csatlakoztasd egy 18W-os gyors töltésű adapterhez, hogy 30 perc alatt nulláról akár 50%-ra töltsd.
True Tone
Dinamikusan állítja a kijelző fehéregyensúlyát,  így a képek természetesebbnek hatnak és a szemeidet sem terhelik meg annyira.
Haptikus érintés
Tartsd lenyomva az ikonokat a gyorsparancsok eléréséhez. A telefon apró rezgésnek köszönhetően ez pontosan olyan érzés, mintha egy valódi, fizikai gombot nyomtál volna meg.
Kiterjesztett valóság
Futtasd a legújabb AR alkalmazásokat, melyek segítségével lemérhetsz valós objektumokat vagy akár feltérképezheted a csillagképeket éjszaka.
Sztereó hangfelvétel
Az iPhone SE sztereóban rögzíti a hangot a videóid alatt, hogy az audio is éppolyan meggyőző legyen, mint a videó.
Gyorsabb Wi-Fi és mobilnet
A Wi-Fi 6 és a 4G/LTE-Advanced technológiával sokkal nagyobb letöltési sebességet érhetsz el mind Wi Fi-, mind mobilhálózaton.
Megosztott audio lejátszás
Mostantól azt is megoszthatod a barátaiddal, hogy éppen mit hallgatsz, ha egy iPhone-hoz két pár AirPodsot vagy két Beats fejhallgatót párosítotok.
Két SIM, két telefonszám
A két SIM kártyának és az eSIM-nek köszönhetően már a céges és a magán telefonszámodat is használhatod ugyanabban az iPhone-ban.
iPhone SE
Nagyon bejön.
Nagyon megéri.
A legkedveltebb iPhone-méretünkbe belepakoltuk a legerősebb chipünket, ráadásul most jobban megéri, mint valaha. Az iPhone SE pontosan az, amire vártál.
 
 
Strapabíró üveg és alumínium kialakítás
 
 
Élénk 4. 7 hüvelykes Retina HD? kijelző
 
 
Nála van az iPhone 11 Pro chipje,
és nem fél használni.
 
 
Az iPhone SE-t az iPhone 11 Próból már jól ismert A13 Bionic hajtja. Vitathatatlanul ez az eddigi leggyorsabb okos­telefonchip. Az appindítástól a legújabb játékokon át a kiterjesztett valóságban való munkáig és szórakozásig minden hasít vele.
 
 
Mosolyt kérünk, Portré módban vagy.
A fejlett kamerarend­szer az A13 Bionic chippel felturbózva elhozza az iPhone SE-re a Portré módot, mellyel a hátteret művészien elhomályosítva fókuszálhatsz a kép alanyára ? vagy akár magadra is szelfizés közben.
 
 
Mélységállítás.  A háttér elhomályosítását egy egyszerű csúszkával csökkentheted vagy növelheted ? akár a fotó elkészítése után is.
 
 
Portré­meg­világítás.  Hat stúdióminőségű effekt közül választhatsz, és a megvilágítás intenzitását is szabályozhatod rajtuk. Így fotóalanyod mindig a legjobb fényben fog tündökölni.
 
 
Fény, árnyék, kontúrok. Összeállt a kép.
Az új generációs Smart HDR felismeri az arcokat, és intelligensen új megvilágítást ad a képnek, hogy természetesebb kontúrokkal és bőrtónusokkal örökíthesd meg az alanyodat. Emellett a háttér árnyékos és világos területein is finomhangolja a részleteket, így a fotód minden elemében lenyűgözően szép lesz.
 
 
Még, még, még, még
nagyobb felbontású videók.
A 4K-s videókon négyszer annyi részletet láthatsz, mint az 1080p felbon­tású HD-videókban, a kiterjesztett dinamika­tartománnyal pedig még részletgazdagabbak lesznek a csúcsfények és az árnyékok.
 
 
QuickTake.  Ha fotózás közben úgy döntesz, hogy a jelenet inkább videót érdemelne, az exponálógombot hosszan nyomva tartva azonnal elindíthatod a videófelvételt.
 
 
Főgomb.
Közkívánatra.
A Touch ID-val biztonságosan oldhatod fel az iPhone-od zárolását, és egy pillanat alatt bejelentkezhetsz az appokba. Az Apple Payjel pedig kifizetheted a kávéd, beszerezhetsz egy appot jógázáshoz vagy online megveheted álmaid cipőjét ? a bankkártyádat elő sem kell venned.
 
 
Beépített adatvédelem.
Minden termékünket úgy tervezzük meg, hogy az ellenőrzésed alatt tarthasd az adataidat. Az összes elküldött iMessage-üzeneted titkosítva van. Az ujjlenyomatadatok az esz­kö­zö­dön tárolódnak, és soha nem kerülnek az Apple szervereire vagy az iCloudba. Az Apple Pay senkivel sem osztja meg a hitelkártya­számodat. És még sorolhatnánk.
 
 
Cseppet sem kell féltened.
Az iPhone SE egyméteres mélységig, 30 percig vízálló. Nem ijed meg a kilöttyenő kávétól, teától vagy üdítőtől. Sőt a por sem jelent problémát.
 
 
Aksiüzemidő sorozat­falóknak.
A jó műsorokból sosem elég. Az iPhone SE-n akár 13 órán át nézhetsz videókat egyhuzamban, egyetlen feltöltéssel. 2 Ha merülne az aksi, elég csak rátenned egy vezeték nélküli töltőre, egy gyorstöltésre alkalmas 18 wattos adapterhez csatlakoztatva pedig 30 perc alatt nulláról akár 50 százalékra töltheted.
 
 
Az iOS 13 nála alap. És készen áll a követ­kezőkre.
Az iPhone SE-n kiválóan működnek a legújabb funkciók ? és olyanokra is felkészült, amelyek még nem is léteznek. Használhatod rajta a Sötét módot, a Siri-parancsokat és az új Fotók appot, sőt a jövőben is élvez­heted a biztonsági és funkciófrissítések előnyeit.


Jelenlegi ára: 185 489 Ft
Az aukció vége: 2020-07-25 14:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése