2021. január 29., péntek

Anyatejgyűjtő kehely és szilikon mellszívó ÚJ - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Ajándékba kaptuk, de sosem használtam a terméket, eredeti dobozában, tároló zsákkal, tetővel, kupakkal eladó. Oldalán ml jelzés található.
Elsősorban anyatejes táplálást segítő eszköz. Alkalmas a szülést követően a tejbelövellés elősegítésére. Fokozza a tejtermelést, segít a tejleadó reflex normalizálódásában. Segíthet enyhíteni a fájó, feszülő mellet. Szoptatás közben a szabad mellből felfogja a kifolyt anyatejet. Anyatejgyűjtő és mellszívó.
Előnyei:
Nincs több fárasztó gépi, vagy kézi fejés
A legtöbb csepp anyatej felfogható vele
Kéz nélkül használható
A természetes vákuum erejével dolgozik
Egyszerű használat
Egyszerű tisztítás
100% BPA mentes szilikon
Puha, könnyen felveszi a mell formáját
Kis helyen is elfér
Használati utasítás: Első használat előtt ajánlatos langyos, mosogatószeres vízzel/puha szivaccsal átöblíteni. Későbbi tisztítása hasonlóképpen történjen, vagy mosogatógépben alacsony hőfokon is mosható. Tartózkodjunk a durva mosogatószivacsoktól vagy keféktől. Ezek megrongálhatják a Pumpie puha, szilikon belső falát, melyben könnyedén lerakódhat az anyatej-maradék, később baktériumok.
Minden használat után gondoskodjunk a tej megfelelő tárolásáról, az anyatejgyűjtő tisztításáról. Használhatjuk már a szülés utáni első órákban, szoptatás közben a szabad mellre felhelyezve, vagy szoptatás után az aktuális mell további ingerlésére, fokozza a tejtermelést.
Mivel 100% BPA mentes szilikon, nem káros a környezetre, nem szabadulnak fel belőle használat során káros anyagok. Használata biztonságos, nem megterhelő, fájdalommentes. Akár naponta többször is használható az anya igénye szerint.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 20:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése