2021. április 29., csütörtök

Parker Classic SS & Gold szett (14K arany, 1990) ajándék - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Parker Classic Stainless Steel & Gold
Töltőirón és golyóstoll szett 1990-ből
Ha az eleganciánál még egy fokkal többet keresünk, a Parker Classic acél és arany szettel találkozunk. A rozsdamentes acél test páratlan egyszerűsége már önmagában a szépség és letisztultság megtestesítője, de a gyártó ezeket 14 karátos arany bevonatú kiegészítőkkel párosította, amivel az egyszerű eleganciánál több született. Gyártanak hasonló íróeszközöket mind a mai napig, de hiányzik belőlük az, amitől ezek évtizedeken keresztül az eladási rekordokat tartották világszerte. Az a fajta könnyedség, kecsesség, mindemellett tartósság egyik mai golyóstollat vagy töltőirónt sem jellemzi. Ezek az 1990-ben legyártott íróeszközök teljesen új, gyári állapotukban várják új tulajdonosukat.
Az íróeszközökről néhány szó...
George Safford Parker, amerikai tollkereskedő megelégelte az általa forgalmazott íróeszközök minőségét. 1888-ban saját vállalkozást indított, megalkotva ezzel a világhírű Parker márkanevet. Néhány évtizeddel később útjára indult a Classic termékcsalád, mely újraértelmezte a minőség fogalmát. Gyári állapotukban várják új gazdájukat, így akár gyűjteménybe, magánhasználatra, vagy ajándékba, egy ilyen szett minden esetben tökéletes választás. Gyűjteményem néhány eladó darabját termékeimet áttekintve alaposabban is megismerheti. Kérem, tekintse meg a szettekről saját készítésű, nagy felbontású fotóimat is.
Átvétel
A szett Budapesten személyesen átvehető a Déli Pályaudvarnál, nyugodt körülmények között megtekinthető vásárlás előtt. Az ország egész területére díjmentesen postázom ajánlott, elsőbbségi küldeményként a szettet.
Galéria


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 18:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése