2021. augusztus 26., csütörtök

Dolce & Gabbana - Light Blue Pour Homme (125ml) - EDT - Jelenlegi ára: 17 072 Ft

A Light Blue pour Homme by Dolce & Gabbana friss, mediterrán, aromás illat férfiaknak, mely 2007-ben került az üzletek pocaira, hat évvel az igen sikeres női változat után. Azóta az egyik legtöbbet eladott férfi parfümmé vált. Közepes erősségű illat, mely nem kötődik évszakokhoz, egész évben bátran viselhető.
Fejjegyei a szicíliai mandarin, a boróka, a grapefruit és a bergamot, szívjegyei a rozmaring, a brazil rózsafa, és a bors, alap illatai a pézsma, a tölgymoha és a tömjén.
A két divattervező,  Domenico Dolce és Stefano Gabbana  1980-ban ismerték meg egymást, először csak szerelmi szálak fűzték össze őket, majd 1985-ben megalapították saját divatmárkájukat.
Kezdetben nagyon elegáns és szexi ruhákat alkottak, majd márkájukat két fő részre bontották: az olcsóbb, inkább utcai viseletre szánt D& G, valamint a Dolce & Gabbana lett az eredmény, amely a luxuskategóriába sorolható; előbbi trendkövetőbb, míg utóbbi inkább "időtlen". Mindkét vonal magába foglalja a fürdőruhákat, alsóneműket, szemüvegeket és parfümöket, továbbá a D& G ékszereket és órákat is forgalmaz.
A cég első illata, a Dolce & Gabbana Pour Femme volt az egyik legjobb parfümjük az elmúlt 20 évben, mely megnyerte a Nemzetközi Parfüm Akadémia díját a "Legjobb Női illat" kategóriában 1993-ban
A Dolce & Gabbana  Light Blue illatok a férfiak és nők körében a legsikeresebb illatsorozat a mai napig.  


Jelenlegi ára: 17 072 Ft
Az aukció vége: 2021-08-26 13:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése