2021. október 27., szerda

JBL Tune 115BT ( T115BT ) vezeték nélküli bluetooth fülhallgató fehér - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Gyártó: JBL
Modell: TUNE 115BT (T115BT)
Leírás:
Tegye a zenehallgatást egyszerűvé.
A JBL Pure Bass hanggal felszerelt JBL TUNE 115BT fejhallgató kiváló vezeték nélküli megoldást kínál a mindennapi szórakozáshoz. Több mint kiváló hangzás: a JBL TUNE 115BT lehetővé teszi, hogy kihangosítás nélkül indítson hívást a telefonnal, emellett 8 órás akkumulátor üzemidőt kínál.
A többpontos csatlakoztathatóságnak hála soha nem fog lelmúlasztani egy hívást sem, mivel a JBL TUNE 115BT zökkenőmentesen vált át a táblagépen lévő videóról a telefonon lévő hívásra. Képzeljen el olyan fejhallgatót, amely olyan gyorsan töltődik, hogy akár 2 órán belül elkezdheti hallgatni kezdvenc zenéit, emellett különböző megkülönböztető színekben kapható, lapos kuszamentes kábellel rendelkezik, és elég könnyű ahhoz, hogy órákig kényelmes viseletet nyújtson.
JBL Pure Bass Sound
A JBL már több mint 70 éve gyárt megbízható és lenyűgöző hangzást biztosító hangtechnikai eszközöket. A JBL ezen terméke is biztosítja számodra a kiváló minőségű hangzást és a megfelelő erősségű és mélységű basszust..
8 órányi zenehallgatás / 2 óra töltés
A Micro-USB-vel tölthető beépített akkumulátor 8 órányi zenehallgatást tesz lehetővé számodra, és mindössze két órára van szüksége, hogy teljesen feltöltődjön.
Mágneses kábelrendezés
A mágneses kábel garantálja, hogy a fejhallgató kényelmesen és biztosan ilelszkedik a füledbe, valamint, hogy használaton kívül gubancmentesen tárolhatod.
3 gombos, mikrofonnal ellátott vezérlő
A fejhallgató segítségével kéz nélkül is telefonálhatsz, a zeneszámokat és hangerőt pedig könnyedén szabályozhatod a vezérlőn található gombokkal.
Multi-Point csatlakozás
Lehetővé teszi könnyedén váltást az egyik Bluetooth® -eszközről a másikra. Ön egyszerűen válthata táblagépen lévő videótól a mobiltelefon hívásáig, hogy soha ne hagyj ki egy hívást sem.
Így is ismerheti: Tune 115 BT T 115 BT, Tune115BTT115BT, Tune 115 BT (T115 BT)

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 13:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése