2021. december 7., kedd

DESIGUAL DIVAT ÚJ NŐI ÓRIÁS SÁL AJÁNDÉK DEKORATÍV BROSSAL ! / 97 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Köszöntelek az aukciómon !  
Az aukció tárgya a képeken látható , NŐI DESIGUAL FOULARD CRHYSTAL GOGO ÚJ GYÖNYÖRŰ ÓRIÁS SÁL VAGY STÓLA KEDVEZŐ ÁRON ,   MOST AJÁNDÉK DEKORATÍV SÁLRA VAGY RUHÁRA TŰZHETŐ BROSSAL AZONNALI  POSTÁZÁSSAL !   A PAPÍR CÍMKÉJE HIÁNYZIK ! ! !  
Egy nagyon szép színes kiegészítő a DESIGUAL márka különleges gyönyörű darabja pihe puha anyagból könnyen szettesíthető más DESIGUAL termékekkel, biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni a gazdájának !
A MEGLEPETÉS AJÁNDÉKOT AZ UTOLSÓ KÉP ALAPJÁN KÜLDÖM A SZÍNÉBEN HOZZÁILLŐ BROSS AJÁNDÉKBÓL EGY DARABOT !  
A termék szine kissé eltérhet a különböző számítógépes képernyő és monitor miatt ! Kérem ezt figyelembe venni szíveskedjék !
Mérete : 190x105 cm. Anyaga : 100% poliészter 
Az itt leírtakon kívűl kérdésre szívesen válaszolok , inkább kérdezz a későbbi félreértés elkerülése végett !
Kapcsolat felvételre három napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni , ezután a terméket negatív értékelés mellett újra indítom !  
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elektronikus levélben ! Kérem a kapcsolat felvételt a lekérhető e-mail címedről kezdeményezd.
A kapcsolat tartást minden esetben e-mailben tartom és a küldemény postára adásáról is elektronikus levelet küldök !  
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon, ha az itt leírt feltételeket és az ismerj meg oldalamon leírtakat elfogadja , KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
NÉZZ BE HOZZÁM FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL EXKLUZÍV NŐI DESIGUAL TERMÉKEKET BEVEZETŐ ÁRON ! KÉSZLETRŐL EGÉSZ NAPOS SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGGEL IS : )) 
MOST DESIGUAL SÁLAKAT KÍNÁLOK AKCIÓS ÁRON AJÁNDÉK DEKORATÍV BROSSAL AMÍG A KÉSZLET TART  : )) 
Örülök, hogy itt jártál gyere el máskor is : ))


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-08 09:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése