2022. január 27., csütörtök

Marks & Spencer marrone antikolt valódi marhabőr, sportos hobotáska - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Marks & Spencer marrone antikolt valódi marhabőr, sportos hobotáska
A termék feltűnően szép, luxuskategóriájú, prémium minőséget képvisel.
A Táska...!
Nagyon jó minőségű vastag, erős, antikolt valódi marhabőrből készült, igényes kidolgozású táska. Feltűnően szép, Campomaggi stílusú, különleges darab. Vannak bőrök, amelyeknek jól áll a "kopás". Minél többet használják, annál szebb, értékesebb, patinásabb. Mint az öreg bor... Ez a táska ilyen! Szépsége a marrone-barna színben, az antikolt valódi marhabőr különlegességében, s az antikolt réz-szín díszítőelemek tökéletes harmóniájában rejlik. Marrone.... vadgesztenye... meleg sötétbarna... csokoládé és hársméz. Klasszikus, időtálló, örök. Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen. Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a nagy méretű táskákat, mert sok mindent visznek magukkal... ugyanakkor kedvelik, ha táskájuk a nagy méret ellenére nem ormótlan, hanem kifejezetten finom, nőies darab. Kedvelik a megszokottól eltérőt, mert maguk is eltérnek az átlagostól, "beválllós" különcök, stílusuk van.
Használt, de még mindig nagyon szép, szemet gyönyörködtető darab. Nagyon jó állapotú, a használat nyomai leginkább a fülek belső felén látaszanak. A táska füleinek a belső fele műbőrrel lett bevonva (a külső réteg valódi bőr), s ennek a felszíne megkopott (az ár kialakításánál ezt erősen figyelemebe vettem). Elvittem táskajavítóhoz, hogy cserélje le a belső réteget, de lebeszélt róla, mert használatkor ez egyáltalán nem látszik, hiszen belül van.
Jól pakolható, hatalmas belső tere sok mindent elnyel. Igazi "malaclopó". Jól bővülő, egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros irattartó zseb, a másikban két, kisebb nyitott zseb (az egyik telefontartó) kapott helyet.
A bélése hibátlan (a fotón lévő "foltok" valójában csak a fotózás közbeni fényviszonyoknak köszönhető), taupe-szín erős, puha tapintású, vászonszerű textil. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:         34 cm (lent); 43 cm (fent).
Magassága:         29 cm.
Mélysége:          18 cm.
Fülhosszúság:     62 cm (vállon is kényelmesen hordható).


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2022-01-28 03:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése