2017. december 29., péntek

Retay 100X Carbon légpuska, 4.5mm - Jelenlegi ára: 77 190 Ft

Alsókaros működésű légfegyver, melynek tusa kényelmes fogású, a hüvelykujj számára perforált TH (thumbhole) kialakításnak köszönhetően. Pisztolymarkolata gondoskodik a kényelmes és biztos fogásról. Pofadéka állítható, ami lehetővé teszi, a fegyver testre szabását.
Tusát különleges carbon mintázatú fóliával vontak be. A carbon, azaz szénszál alkalmazása a hétköznapi életben leginkább az autósport területéről lehet ismerős számunkra. Magas ára miatt leginkább a Forma 1 kategóriában alkalmazzák a karosszéria elemek gyártásához. A carbonból készült elemek előnye, hogy rendkívül erősek, ellenállóak a mechanikai igénybevétellel szemben és emellett rendkívül alacsony a tömegük.
A gyártási eljárás különböző szénszálszövési technológiákat ismer, melynek eredményeként egy egyedi megjelenésű, esztétikus felület jön létre, mely előnyös tulajdonságai mellett alkalmas a különböző felületek díszítésére is. Itt a felhasználási területek azonban már élesen elkülönülnek egymástól. A puska agyazása a carbonnak csupán a mintázatát másolja, egyedi külsőt adva ezzel a fegyvernek. Az eredmény egy igazán különleges, tekintetet vonzó külső, mely a légfegyverek között valóban egyedülállóvá teszi a Retay 100X Carbon légpuskát.
A Retay 100X légpuska műszaki adatai:
Működés: alsókaros, rugós
Kaliber [mm]: 4, 5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 380
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]: 170
Csőhossz [mm]: 420
Hossza [mm]: 1100
Súly [g]: 3600
Biztosítás: automatikus
Csöve huzagolt
Tus: szimmetrikus, TH kialakítású műanyag tus, állítható pofadékkal, gumírozott tusvéggel
Irányzékai: TRU- GLO fénygyűjtős irányzékok
Szereléksín: 22 mm Weaver
Gyártó: Retay, Törökország


Jelenlegi ára: 77 190 Ft
Az aukció vége: 2018-01-18 21:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése