2018. január 30., kedd

auna TT-186E, sztereó rendszer, gramofon, USB MP3 felvételkészítés - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


auna TT-186E, sztereó rendszer, gramofon, USB MP3 felvételkészítés
Termékkód: 10006239
Az auna 186E egy felvevő sztereó rendszer, amely analóg és digitális források között kommunikál. A berendezés súlypontját egy csendes működésű gramofon képezi, amely rádióvevővel, valamint MP3 USB és SD bemenetekkel is rendelkezik. Hasznos tulajdonsága ennek a rendszernek, hogy a felvételeket a lemezekről közvetlenül MP3 fájlformátumban USB és SD adathordozókra rögzíthetjük, kísérő nehézségek nélkül, miközben nincs szükségünk számítógépre sem. A felvétel szükséges minőségét a beépített Audio Technica tű, a szíjhajtás és az auna 186E csendes működése garantálja. A termék alapvető előnye, hogy a tradicionális gramofonok többségével ellentétben beépített hangszóró rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően a termék sztereó rendszerként is működik. A vonalas kimenet segítségével a terméket probléma nélkül beépíthetjük a már meglévő hifi rendszerbe a hanghatás javításához.
Fő jellemzők:
Sztereó rendszer beépített FM rádióval és gramofonnal Közvetlenül lejátszhatunk MP3 zeneszámokat az USB és SD bemeneteken keresztül olyan USB és SD adathordozókról, mint USB meghajtók és USB MP3 lejátszók A gramofonról MP3 felvételeket menthetünk USB/SD médiára, a zeneszámokat manuálisan elválasztva egymástól Minőségi Audio Technica tű Beépített hangszóró Bekapcsolható bassboost Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB bemenet, 1 x SD bemenet, 1 x 3, 5 mm jack kimenet fülhallgatókra, 1 x sztereó cinch vonalas kimenet Lejátszható formátumok: MP3, WMA Felvétel formátuma: MP3 Felvétel beállítható hangminősége kbps-ben megadva 256-ig Támogatott fájlrendszerek USB/SD adathordozók esetén: FAT16/FAT32 Kényelmes vezérlés a távirányító vagy a vezérlőpanel segítségével Másolás USB-ről SD-re és fordítva Effektív MP3 navigáció Szíjhajtás csendes működéssel/kismértékű vibráció 2 sebesség: 33 és 45 RPM (fordulat percenként) Ismétlés funkció Véletlenszerű lejátszás Lejátszás sorrendjének meghatározása Intro funkció (betekintés a számokba) Védőtok a por ellen Automatikus be- és kikapcsolás Beépített antenna a hátulsó részben Áramellátás: 230 V, 50 Hz Küldemény tartalma:
1 x termék 1 x távirányító 1 x csúszásgátló alátét 1 x 45RPM adapter Használati útmutató Termék méretei:
30, 5 x 13 x 27, 5 cm (szélesség x magasság x mélység) Tömeg: kb. 3 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése