2018. december 27., csütörtök

1 ft!!! Kräuter® anti-stressz tusfürdő, BIO citromfűvel 500 ml - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözöllek!
Az egészségtudatos magyarok 70%-a már ismeri és szereti a life care-t.
Ha Te is a bio termékeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a life care készítményeket.  Szupermarketekkel versenyképes áron szerezheted be. A termékek bio minősítésűek, parabén- és színezékmentesek, nem tartalmaznak kőolaj- és alumíniumszármazékokat.  Ha választottál terméket de nem látod nálam, írj üzenetet! Megnézem mikorra tudom megrendelni.  
Jelen aukció tárgya:
Krä uter® anti-stressz tusfürdő, BIO citromfűvel
500 ml, normál ár: 1890. -
A Krä uter® anti-stressz tusfürdő, BIO citromfűvel alaposan tisztítja, tonizálja, nyugtatja és hidratálja a bőrt. Ideális a stresszes időszakokban, valamint minden bőrtípus számára, különösképpen a száraz és érzékeny bőrre. Az olyan BIO összetevők, mint a citromfű és a menta nyugtató, fertőtlenítő és gyógyító hatásukról ismertek. A citromfű különösen a száraz és az érzékeny bőr ápolására ajánlott. Csillapítja a fejfájást, csökkenti a kimerültséget és a stresszt. A citrus illata elűzi a fáradságot, serkenti a memória működését és jó közérzetet biztosít.
3 kg-ig a szállítási díj nem változik. Nézd meg a többi termékem is, hátha találsz még kedvedre valót.
Ha olyan Life Care terméket szeretnél, ami nincs a termékeim között, jelezd üzenetben és felteszem ("Kérdezzen az eladótól" menüpont alatt)


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-01-11 20:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése