2018. december 31., hétfő

PCP pumpa sok kiegészítővel, ingyen postával!!! - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Kiváló minőségű, légpuskához való PCP pumpa. 0-300Bar-ig (~6000psi) fújható. Minőségét saját tapasztalatból is garantálni tudom, mert nekem is ilyen van itthon és nagyjából egy éve már, hogy folyamatosan használatban van mindenféle probléma nélkül. (illetve adtam már el jópárat és a tapasztalatok eddig mind pozitívak). Az elsődleges és másodlagos cső anyaga 100% 304-es rozsdamentes acél, a fogantyú TRP, a csatlakozó sárgaréz. A csatlakozója standard 8mm-es gyorscsatlakozó (ilyen van például a Benjamin puskáknak). A pumpa összecsukható és a fogantyú is gyorsan leszerelhető, így egyszerűen, gyakorlatilag egy csőként is lehet szállítani. A pumpához adott egy kis dugó, aminek segítségével azonnal lehet tesztelni és jelezni, ha esetleg valami probléma lenne, így a legelején lehet érvényesítani a garanciát.  Használata egyszerű: a csatlakozó külső részét enyhén hátra kell húzni és csatlakoztatni, majd ellenőrizni a pumpa hátulján lévő kis szelepet, hogy jó rá van-e csavarva. Ezek után jöhet a kellő nyomásra való pumpálás amit a mérőről ellenőrizhet az ember. Ha ez kész, akkor a kis szelepet a pumpa alján ki kell lazítani, ez kiegyenlíti a nyomást a tömlőben és biztonságosan lecsatlakoztathatjuk a puskáról az eszközt.  
-Ami még a pumpán és a tömlőjén kívül jár hozzá:
-cseretömítések és rugók
-8mm-es gyorscsatlakozó
-Egy motorszelephez való átalakító, arra az esetre ha kereket akarna fújni vele az ember
-Imbuszkulcs
-Egy multifunkcionális csavarkulcs, amivel az összes rajta lévő csavart ki lehet csavarozni
-Szűrő+szűrőbetétek
-Víz-olaj szeparátor (=vízszűrő: azért van rá szükség, mert a nagy nyomás alatt a víz kicsapódik a levegőből amit, a puskába továbbít a pumpa, így hosszú távú használat után a puskában bizonyos alkatrészek elkezdhetnek rozsdásodni) 
Az áru Hong-Kongból jön nagyjából egy hét alatt express futárpostával.  A postázás ingyenes, így a végső ár a meghirdetési ár is egyben. Bármi egyéb kérdés van szívesen válaszolok!

Jelenlegi ára: 33 000 Ft
Az aukció vége: 2019-01-21 15:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése