2020. január 29., szerda

Kortalan kortársaink - Kun Zsuzsa - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Kortalan kortársaink - Kun Zsuzsa
Kun Zsuzsaújságíró, rádiós szerkesztő-műsorvezető különleges társaságba invitálja olvasóját: művészek, tudósok, zenészek, sportolók és úgymond hétköznapi hősök közé, akiknek élete maga a történelem. Egy kivétellel túl vannak nyolcvanadik életévükön, van, akit egy hajszálválaszt el a száztól, és amit megéltek, az legtöbbünknek csak regényekből, filmekből ismerős.
A könyvben megszólaló tizennégy kiválóság több generáció számára etalon, történetüket olvasva pedig ahhoz a talányhoz is közelebb juthatunk, mi a hosszú élet titka.
Akikkel Kun Zsuzsa beszélgetett:
Bálint György
Biksz János
Bőzsöny Ferenc
Eötvös Péter
Görgey Gábor
Harsányi Ernő
Kamuti Jenő
Konrád György
Obádovics József Gyula
Szinetár Miklós
Tatár Imre
Timár Sándor
Vásáry Tamás
Vizi E. Szilveszter
Borító tervezők: Szabó imola Julianna
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2018
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Palatia Nyomda Kft.
ISBN: 9789632785561
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 191 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**86684978**)]

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 16:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése