2020. január 29., szerda

Sandisk 256GB Ultra Fit nano USB 3.0 pendrive flashdrive eladó! - Jelenlegi ára: 10 500 Ft

Eladó Sandisk 256GB Ultra Fit nano USB 3. 0 pendrive bontatlan csomagolásban eredeti!
 
A termék rendelésre jön 15 munkanap a szállítási idő.
Szállítási és tárhely méret garanciát vállalok, ha nem érkezik meg illetve nem megfelelően működik, akkor cserélem illetve visszautalom az árát!
FIGYELEM! Nagyon szépen megkérlek, hogy csak akkor licitálj, ha VALÓBAN MEG AKAROD VÁSÁROLNI a terméket, és MINDEN TEKINTETBEN ELFOGADOD A FELTÉTELEIMET:
Fizetés:
-bankszámlára átutalás
Általános szerződési feltételek:
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős.
A hirdető vállalja:
A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
Garanciális igények teljes körű közvetítése
 
Számomra fontos a vásárlók megelégedettsége, ezért mindent megteszek, és bármilyen időközben felmerülő problémával nyugodtan fordulj hozzám, 100% -ig garantált a problémamegoldó képességem!
A nem megfelelően megadott postázási adatokért nem vállalok felelősséget.
A termék külföldről érkezik egyenesen a gyárból ezért a kedvező ár.
A szállítási idő 12-16 munkanap. Kérem, ennek tudatában licitálj.
Vásárlást követően felveszem veled a kapcsolatot emailban, az esetek 99%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül és megírom a további teendőket. Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal rendelem
 A postaköltség a nemzetközi és belföldi díjat is magában foglalja.
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.
Kérem a sikeres licitálás után a vételárat és a postaköltséget az alábbi számlaszámra 5 napon belül elutalni szíveskedj, mert ellenkező esetben a negatív értékelésen kívül mást nem áll módomban adni.
Utaláskor a közleménybe kérlek a felhasználó neved és a termék kódját !
A kölcsönös megelégedettségére törekszem, ezért a termék beérkezése után
kérlek értékeld az adás-vételt

Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2020-02-19 00:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése