2021. november 28., vasárnap

A pszichiátria tankönyve 5. átdolg. kiad. - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1804401
Tringer László
A pszichiátria tankönyve 5. átdolg. kiad.
A könyv első kiadásakor megfogalmazott kijelentés, miszerint a "pszichiátria az egész orvostudomány, csak másként" az eltelt évtized változásai alapján még nagyobb hangsúlyt kapott. Tankönyvünk továbbra is hangsúlyozottan szem előtt tartja az általános orvoslás szempontjait, nemcsak ismereteket, hanem szemléletet is közvetít.
A visszajelzések alapján a könyv olvasmányos, szerkezete világos és könnyen átlátható. Nem véletlen, hogy a tankönyvet széles körben használják pszichológusok és más szakterületek képviselői is. Jelentős érdeklődés mutatkozik nem szakmabéli olvasók részéről is. A könyv alapstruktúrája nem változott. Az eltelt évek alatt azonban - mint minden tudományterületen - a pszichiátriában is új ismeretek és új kutatási irányok bontakoztak ki. A szerző azokat a jelentősebb területeket építette be az új kiadásba, amelyek a részismereteken túlmutatóan általánosabb jelentőséggel bírnak (például a farmakogenetika, DSM-5).
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-29 08:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése