2021. november 27., szombat

Ametiszt ásványkarkötő ajándék kísérő kártyával - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 6-8-10 mm-es Ametiszt ásványgyöngyökből készült, ezüst színű golyó köztes díszekkel, gumis damilra fűzve.
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára. Az átalakítást követően az eredeti design  megváltozhat.
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban: (Forrás: Judy Hall - Kristálybiblia)
Az Ametiszt a józanság, értelem, tiszta gondolatok köve. Erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Feloldja a menstruációs- és gyomorgörcsöket, pozitívan befolyásolja a termékenységet. Erősíti az akaratot és támogatja az intuíciót. Nyugalmat hoz, megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít. Sokféle fájdalom fajtára hatékonyan használható. Hatásos bőrproblémák, bőrbetegségnél, ízületi gyulladásnál, allergiáknál, kullancscsípésnél, ekcémánál, pikkelysömörnél, herpesznél, vérszegénység, alvászavarok, zavarodottság, hisztéria, migrének, iszákosság ellen is. Csillapíthatja a fölösleges savat a gyomorban és rovarcsípés ellen is szolgál. Segít nemi betegségek esetén. Immunrendszer erősítő hatása van, szabályozza a bélflórát. Pozitívan hat a hormon háztartásra.  
Csillagjegy:  Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak.  
Csakra:  Harmadik szem csakra, Korona csakra.  
 -----------------
Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 10:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése