2021. szeptember 29., szerda

Good Year piros gyerek quad - Jelenlegi ára: 26 690 Ft


EAN Kód:
8720286350577
Súly:
3, 16 kg
Ez a szuper menő Good Year gyerek quad ikonikus megjelenésével egy igazán nagyszerű játék, mely igazi vezetési élményt nyújt gyermekének. A játékautó hivatalos Good Year licenccel rendelkezik. A játékautó alacsonyan fekvő üléssel és ergonomikus kialakítású háttámlával rendelkezik, amely megkönnyíti a fel- és leszállást, és a szülők akár tolórúdként is használhatják. Az ülés alatti nagyméretű tárolóhelyben sok játék és kiegészítő elfér, amit gyermekei magukkal szeretnének vinni kalandjukra. A tartós műanyag kialakításának köszönhetően ez a játékautó akár 25 kg-ot is elbír, és 18-36 hónapos gyermekek számára alkalmas. A játékautó emellett segít fejleszteni gyermekei térérzékelését, ügyességét és finommotoros készségeit. Figyelmeztetés: EZEN A JÁTÉKON NINCS FÉK! Figyelem: 2 db AA elem szükséges a hangokhoz. A szállítás nem tartalmazza az elemeket. Színe: pirosAnyaga: műanyagMérete: 60 x 33 x 42 cm (Szé x Mé x Ma)Maximállis terhelhetőség: 25 kgAjánlott életkor: 18-36 hónapHivatalos Good Year licenccel rendelkeziktartalmaz autódudát, motorhangot és lámpáttartalmaz egy ülés alatti tárolórekesztSzükséges elem: 2 db AA elem (nem alaptartozék)Összeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!
Színe: pirosAnyaga: műanyagMérete: 60 x 33 x 42 cm (Szé x Mé x Ma)Maximállis terhelhetőség: 25 kgAjánlott életkor: 18-36 hónapHivatalos Good Year licenccel rendelkeziktartalmaz autódudát, motorhangot és lámpáttartalmaz egy ülés alatti tárolórekesztSzükséges elem: 2 db AA elem (nem alaptartozék)Összeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 26 690 Ft
Az aukció vége: 2021-09-30 08:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése