2021. szeptember 29., szerda

Motorgumi (első) eladó Dunlop 120/70 R17 (85W) TL Sportmax - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Dunlop 120/70 R17 (85W) TL SPORTMAX QUALIFIER RR
Dunlop SportMax Qualifier II sport gumiabroncs
A Dunlop SportMax Qualifier II modern technológiát használó közúti sport gumiabroncs, klasszikus sportmotorokra. .
Dunlop SportMax Qualifier II: kiváló stabilitás és tapadás akár nagy sebesség mellett, éles kanyarokban is
A Dunlop SportMax Qualifier II prémium kategóriás közúti sport gumiabroncs, melyet a klasszikus modellek szerelemesei számára fejlesztettek. Garantálja a maximális tapadást és kiváló teljesítményt, időjárási körülményektől függetlenül.
A különleges mintázat növeli az érintkezési felületet, mely egyrészt nagyobb tapadást, másrészt tökéletes kezelhetőséget tesz lehetővé. A SportMax Qualifier II akár nagy sebesség mellett, éles kanyarokban is kiváló stabilitást biztosít és garantálja a kényelmes, biztonságos vezetést.
A két komponensű Multi-Tread (MT) technológia a rövidebb bemelegedési idő elérését is lehetővé teszi, mely nem csak a teljesítmény, de az élettartam szempontjából is sokat jelent. Kifejezetten azok számára a motorosok számára készült, akiknek nem csak az ár, de a minőség is fontos, és ha egy mód van rám nem szeretnek kompromisszumokat kötni.
Az abroncsot a Repsol Honda Replikámra kaptam - tartalékként - a Honda Dream-nél, mikor 2008-ban átvettem a motort. Amúgy vattaúj: még a "gumiszőrök" is rajta vannak. Fűtött garázsban állt, de a kora miatt adom a bolti ár (30. 000 Ft) feléért: 15. 000 Ft.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-29 18:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése