2021. szeptember 27., hétfő

ÚJ PC USB vezetékes rezgős kontroller joystick gamepad PC Számítógép KÉSZLETRŐL számlával ( c10 ) - Jelenlegi ára: 1 99

Termék információk:
-Kompatibilis:   Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux
-1, 5m kábelhossz
-2 analog kar
-Rezgőmotor
-Ergonómikus kézbeillő kialakítás
-USB csatlakozó
-Plug and Play
Nélkülözhetetlen tartozék minden játékos számára. Az univerzális PC pad tökéletes minden típusú játékhoz.   Az USB-vezetékes játékvezérlő Plug-n-Play technológiával rendelkezik. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a számítógép, laptop USB-portjához, és a pad már használatba van állítva. Ez a PC Gamepad kompatibilis a Windows 98 / 98SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7 win10 Linux operációs rendszerrel, a jelenleg elérhető számítógépek többségével fog működni. A pad analóg és digitális üzemmódokkal rendelkezik.
Használata rendkívül kényelmes. Ergonomikus kialakítású, tökéletes kézre áll. A kettős rezgés-visszacsatolás még reálisabbá és izgalmasabbá teszi a játékélményt. Az erős motorok és a rezgésvisszajelzések felejthetetlen játékélményt garantálnak. A játékvezérlő USB-kábelének hossza 165 cm, amely lehetővé teszi a legkényelmesebb játékhelyzet megtalálását.
Ennek a PC Padnak két analóg joystickja van, akár 17 akciógombbal, amelyek lehetővé teszik a pontos irányítást minden játékban, kiterjesztik a pad további felhasználását, és szinte minden helyzetben megtalálják a használatát.
Új termék, Áfás számlával, raktárról.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-27 13:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése